فواید و مضرات گوشت شتر

این گوشت از سدیم بیشتر و آهن، روی و پتاسیم بالاتری برخوردار است. میزان پروتئین گوشت شتر کمتر است.
از فواید این گوشت میزان بالای ویتامین های گروه ب ( مفید برای اعصاب)، فقدان هورمون و مواد آنتی بیوتیکی به دلیل پرورش و رشد در محیط غیر صنعتی است. گوشت شتر کالری بالایی دارد که برای تقویت افراد ضعیف و لاغر و ورزشکاران مفید است. به دلیل بالابودن نسبی .چربی و سدیم این گوشت، مبتلایان به چربی و فشارخون باید در مصرف آن احتیاط کنند گوشت شتر بهتر است هر روز مصرف نشود.

 

 گوشت شتر

گوشت شتر

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *