فواید و مضرات گوشت شتر
این گوشت از سدیم بیشتر و آهن، روی و پتاسیم بالاتری برخوردار است. میزان پروتئین گوشت شتر کمتر است.
از فواید این گوشت میزان بالای ویتامین های گروه ب ( مفید برای اعصاب)، فقدان هورمون و مواد آنتی بیوتیکی به دلیل پرورش و رشد در محیط غیر صنعتی است. گوشت شتر کالری بالایی دارد که برای تقویت افراد ضعیف و لاغر و ورزشکاران مفید است. به دلیل بالابودن نسبی .چربی و سدیم این گوشت، مبتلایان به چربی و فشارخون باید در مصرف آن احتیاط کنند گوشت شتر بهتر است هر روز مصرف نشود.